00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

תבשיל בשר ותפוחי אדמה

תבשיל מן המטבח הטוניסאי. המתכון שייך לאהובה חדד.
 
תבשיל בשר ותפוחי אדמה
 
חצי ק"ג פילה כתף בקר
שמן
ק"ג תפוחי אדמה
2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור
מלח
 
חותכים את הבשר לחתיכות בינוניות.
 
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים רסק עגבניות ובשר.
בוחשים מספר דקות ומוסיפים 2 כוסות מים.
 
מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש בינונית. אם המים מתאדים
מוסיפים עוד כחצי כוס.
 
קולפים תפוחי אדמה וחוצים לשניים. מוסיפים לסיר את תפוחי
האדמה ואת התבלינים. מוסיפים כוס מים נוספת ובוחשים היטב.
 
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית כ - 20 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת