00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק תירס בשמנת

מרק תירס בשמנת
 
80 גרם חמאה
2 בצלים קצוצים דק
2 גזרים מגוררים גס
4 כוסות תירס קפוא ומופשר
2 כפות קמח
מלח ופלפל
6 כוסות מים
1 מיכל שמנת מתוקה
עירית קצוצה
 
ממיסים בסיר כבד חמאה ומוסיפים בצל, גזר ו - 3
כוסות תירס. מכסים ומאדים רבע שעה על להבה נמוכה.
 
מוסיפים קמח ובוחשים עד שייספג בירקות. מתבלים במלח
ופלפל, מוסיפים את המים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים
על להבה נמוכה כחצי שעה. מצננים.
 
מרסקים את תכולת הסיר בממחה ידני/מעבד מזון עד קבלת
מרקם חלק.
 
מחזירים לסיר, מוסיפים את כוס התירס הנוספת ואת השמנת.
מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול. מקשטים בעירית
קצוצה ומגישים חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת