00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

ספגטי בחמאה ולימון

מתכון קל שמאז שמצאתי אותו אני לא מפסיקה להכינו.
 
ספגטי בחמאה ולימון
 
500 גרם ספגטי דקים
 
100 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
10 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור
5 כפות מיץ לימון
כוס פטרוזיליה קצוצה
 
גבינת פרמזן מגוררת לפיזור
 
ממיסים בסיר חמאה עם שמן זית ומטגנים את השום תוך בחישה
3 - 2 דקות. מסירים מהאש ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיץ לימון ופטרוזיליה.
 
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות ומסננים. מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים. מגישים חם עם פרמזן מגוררת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת