עוגיות כעכים
עוגיות כעכים
5 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט/מים
2 שקיות סוכר וניל
כף קליפת תפוז מגוררת
כף מיץ לימון סחוט
ק"ג קמח מנופה
2 שקיות אבקת אפייה
טורפים את הביצים והסוכר. מוסיפים שמן, סוכר וניל, קליפת תפוז ומיץ תפוזים ומערבבים הימטב עד קבלת מרקם אחיד.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומיץ לימון ומערבבים עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
מניחים את הבצק ל 20 דקות של מנוחה.
מחממים תנור לחום בינוני 180.
מקמחים ומשמנים תבנית שטוחה שמומלץ לרפדה בנייר אפייה.
לוקחים חתיכות קטנות מהבצק ומגלגלים לרצועות ויוצרים צורת אצבע או כעך קטן. מניחים על התבנית.
אופים כ - 20 דקות עד שהכעכים מזהיבים.
הוספת תגובה
2 תגובות