00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק תירס ונטיפי ביצים

מרק תירס נהדר שגזור מן המטבח הסיני. שייך לנירה רוסו.
 
מרק תירס ונטיפי ביצים
 
200 גרם חזה עוף
1 קופסה תירס משומר עם הנוזלים
2 כפות רוטב סויה
כף וחצי קורנפלור (עמילן תירס)
4 כוסות מים
2 ביצים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
חצי כוס חסה חתוכה רצועות דקות
1 גזר קלוף דק
 
קוצצים את חזה העוף לפיסות דקות דקות.
 
יוצקים לסיר גדול חצי מקופסת התירס המשומר עם חצי מכמות נוזלי השימור. את המחצית השנייה מרסקים בבלנדר יחד עם הנוזלים והקורנפלור.
 
מוסיפים את התירס המרוסק לסיר + הסויה והמים ומביאים
לרתיחה.
 
טורפים את הביצים בכלי קטן ומוסיפים תוך ערבוב מהיר למרק הרותח
כדי ליצור בו נטיפי ביצים קרושים.
 
יוצקים את המרק לצלחות ומעטרים בחסה, בצל ירוק קצוץ וגזר.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת