00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק קרם ברוקולי בשמנת

מרשם שמצאה אחותי בעיתון את והכינה אותו למשפחה.
הכמות מספיקה ל 6  סועדים.
 
מרק קרם ברוקולי בשמנת
 
3 כרישות
150 גרם חמאה
4 גזרים פרוסים דק
6 שיני שום מעוכות
3/4 ק"ג ברוקולי טרי
7 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל שחור
מיכל וחצי שמנת לקצפת
 
פורסים את החלק הלבן של הכרישה. (את החלק הירוק זורקים)
ושוטפים היטב.
 
ממיסים בסיר גדול את החמאה ומוסיפים את הכרישות, הגזרים והשום. מאדים כ - 10 דקות על אש נמוכה ומקפידים שהירקות
לא ישחימו.
 
קוצצים את פרחי הברוקולי ומוסיפים לירקות שבסיר. מאדים כ - 5 דקות. (שומרים כמה פרחים לקישוט)
 
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים 20 דקות על אש
נמוכה ומתבלים במלח ופלפל.
 
מעבירים את המרק והירקות לממחה ומעבדים למחית חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ומוסיפים שמנת. טועמים ומתקנים תיבול.
 
לפני ההגשה מחממים את המרק עד לסף רתיחה ויוצקים לצלחות.
מקשטים בפרחי ברוקולי.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת