00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

בורשט - מרק סלק ובשר

מרק מן המטבח הרוסי בטעם חמוץ מתוק.
המתכון שייך לאלכס מפתח תקווה.
 
בורשט - מרק סלק ובשר
 
ק"ג וחצי חזה בקר עם שומן חתוך קוביות
4 סלקים מגוררים גס
3 גזרים מגוררים גס
3 בצלים שלמים
3 תפוחי אדמה שלמים
כוס רסק עגבניות
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כרוב לבן גדול חתוך לרצועות
 
מניחים בסיר עמוק את הבשר, הסלק והגזר. מכסים
במים ומבשלים 10 דקות.
 
מוסיפים את הבצלים, תפוחי האדמה, רסק העגבניות, הסוכר,
המלח, הפלפל, מיץ הלימון ומים כדי כיסוי. מבשלים כשעה.
 
מוסיפים כרוב וממשיכים לבשל עוד כשעה. בסוף הבישול נפטרים
מן הבצל ותפוח האדמה.
 
אפשר לקשט בפטרוזיליה טרייה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת