00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

עוגיות שקדים ושוקולד

מקור המתכון עיתון מעריב של השפית אביגיל מייזליק.
כמות ל 30 - 20 עוגיות.
 
עוגיות שקדים ושוקולד
 
3 חלבונים
2 שקיות אבקת סוכר (200 גרם)
200 גרם שקדים טחונים גס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
 
2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה
 
מחממים תנור לחום נמוך 140.
 
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה
את אבקת הסוכר.
 
מקפלים פנימה את השקדים והשוקולד לקבלת תערובת
אחידה.
 
בעזרת כפית או שק זילוף עורמים גבעות קטנות על נייר
האפייה שבתבנית.
 
אופים כ - 10 דקות, עד שקצות העוגיות משחימים. מוציאים ומצננים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת