00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מעקודה - פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה מן המטבח המרוקאי.
 
מעקודה - פשטידת תפוחי אדמה
 
ק"ג תפוחי אדמה
3 כפות שמן
כף פטרוזיליה קצוצה
כפית פלפל שחור
6 ביצים
3 שיני שום
כפית מלח
חצי כפית כורכום
 
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה. חותכים ומבשלים
בסיר עם מים ומלח.
 
מועכים את תפוחי האדמה למחית ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה,
מלח, פלפל וכורכום. מקררים.
 
מוסיפים חלמוני ביצים.
 
מקציפים את חלבוני הביצים ומוסיפים בתנועות קיפול עדינות.
 
את השום מטגנים במחבת קטנה בשמן עד להזהבה. ומוסיפים
לתערובת.
 
יוצקים הכל לכלי חסין אש ומכמניסים לתנור שחומם לחום 180.
אופים עד שהפשטידה תזהיב, כשלושת רבע שעה.
 
 
הערה: אפשר להוסיף לתערובת מעט אפונה וגזר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת