00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

לחם מקמח מלא

ערכים תזונתיים:
פחמימות, סיבים תזונתיים, שמן, חלבון, ויטמין B1, ויטמין B2, נתרן, אשלגן, ברזל, סידן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה.
 
מצרכים ל- קילו לחם:
 
4 כפות קמח תירס
4 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כוסות קמח מלא
1 כפית מלח
חבילת אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
זרעי פשתן 3 כפות
2 כוסות מים
רבע כוס שמן קנולה מכבישה קרה
 
הוראות הכנה:
 
לערבב את החומרים היבשים בנפרד ואת החומרים הרטובים בנפרד.
לטחון את זרעי הפשתן עם כוס מים ולהוסיף לחומרים הרטובים.
בסוף הערבוב לאחד בין הרטוב ליבש עד לקבלת יחידה דלילה ואחידה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
אחרי 25 דקות להוציא.
 
 
אם רוצים לחם גבוה יותר ניתן להכפיל כמויות.
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת