00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

תבשיל בשר, חומוס ופירות יבשים

תבשיל של משפחת נומה מטבריה, אותו הם מכינים
בראש השנה ולרוב עם כבש.
 
תבשיל בשר, חומוס ופירות יבשים
 
בצל גדול קצוץ
1/2 כוס שמן לטיגון
1/2 ק"ג בשר כבש/בקר חתוך לקוביות
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
1/2 כפית קינמון
כוס מים
10 תמרים מגולענים
10 תאנים מגולענים
250 גרם גרגירי חומוס מושרים ללילה במים ומקולפים
 
מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שיהיה שקוף.
מוסיפים קוביות בשר ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות נוספות.
 
מוסיפים תבלינים וכוס מים ומרתיחים. מבשלים בסיר מכוסה
כשלושת רבעי שעה על אש קטנה.
 
מוסיפים תמרים ותאנים ומערבבים קלות.
 
מוסיפים חומוס בשכבה על גבי תכולת הסיר. מבשלים בסיר מכוסה
עוד כשעה על אש קטנה. אם יש צורך מוסיפים מעט מים חמים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת