77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מרק חמוסטה עם קובות ממולאות בבשר

 

חומרים לציפוי

כוס  ג`ריש (בורגול גרוס)

להשרות עם כוס מים וכפית מלח 10 דקות
להוסיף כוס וחצי סולת ושליש פרורי לחם או קמח

להוסיף עוד חצי כוס מים

ללוש לבצק רך וגמיש

 

מלית

לקצץ 2 בצלים   וכוס עלי סלרי  במגימיקס

חצי ק`ג בשר טחון

לטגן לתבל במלח ופלפל שחור גרוס

מטגנים באיטיות על אש נמוכה מאוד, עד שהבשר משחים מאוד.

מעבדים במעבד מזון עד שהבשר הופך לגוש

להרטיב את הידיים ולחלק את הבשר ל25  כדורים קטנים

להכניס למקפיא

לצפות את הבשר במעטפת 

עוד הסבר כאן

 

המרק

2חבילות עלי מנגולד

1 חבילה פטרוזיליה

6-5 בצל ירוק

1 עצם עם מיח לא חובה או חתיכת בשר

3/4 כוס מיץ לימון

1 כפית כורכום

1 כף פטרוזיליה יבשה

מלח ,פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

את הפטרוזיליה והבצל הירוק להכניס למגימיקס ולגרוס

לחתוך את עלי המנגולד

להכניס לסיר גדול  לחוסיף את כל החומרים

להוסיף מים3/4 מהסיר לבשל חצי שעה

להוריד מהאש  ועם מקל     ריסוק לרסק

להחזיר לאש

להוסיף את הקובות על אש נמוכה לחצי שעה

ולאכול בתאבון

שלבים בהכנת הקובות

 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת