00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק אורז חלבי

מרק המכיל אורז וגבינה, נפלא לארוחה חלבית.
 
מרק אורז חלבי
 
בצל גדול חתוך קוביות
3 כפות שמן
כף חמאה
כוס אורז
8 כוסות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט רוזמרין טחון
קורט זנגויל טחון
כף אבקת מרק פטריות
150 גרם פרמזן מגוררת
 
 
מטגנים בצל בשמן ובחמאה, מוסיפים את האורז ומטגנים מעט.
 
מוסיפים לסיר מים ומתבלים במלח, פלפל, רוזמרין וזנגויל. בוחשים
ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק הפטריות.
 
מבשלים כחצי שעה תוך בחישה מפעם לפעם. זורים על המרק את
הגבינה, בוחשים ומגישים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת