00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

דג אפוי בשמנת

דג קרפיון אפוי בשמנת, מן המטבח ההונגרי.
המתכון לקוח ממשפחת פיליפ מחיפה.
 
דג אפוי בשמנת
 
1 דג קרפיון גדול, מנוקה וחתוך למנות
כפית פפריקה מתוקה
5 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
3 עגבניות גדולות
1 בצל גדול
4 פלפלים ירוקים
3 כפות שמן
כפית מלח
2 כפות קמח
1 גביע שמנת חמוצה
 
 
מפזרים על מנות הדג פפריקה ומשהים בצד כ - 10 דקות.
 
פורסים את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל והפלפלים.
 
מסדרים בתבנית משומנת את תפוחי האדמה, מעל מניחים את
מנות הדג, מעל את טבעות הבצל, הפלפל הירוק והעגבניה.
יוצקים מעל את השמן ומפזרים מלח.
 
אופים בתנור בחום בינוני 180 במשך כ - 20 דקות.
 
בקערה קטנה מערבבים קמח עם שמנת ויוצקים מעל הדג.
מקרימים בתנור עוד כרבע שעה.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת