00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

פטריות פורטובלו מוקפצות ברוטב טחינה ובצל מטוגן

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, שמן, חלבון, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ברזל, סידן, מגנזיום, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה
 

מצרכים למנה אחת:

5 פטריות פורטובלו גדולות חתוכות לאורך

1 כף טחינה גולמית משומשום מלא

בצל לבן קצוץ

כף שמן זית כתית מעולה

חצי כפית שמן שומשום

4 שיני שום חתוכים גס

תבלינים: מלח ופלפל שחור.

הוראות הכנה:

לערבב את הטחינה עם המים.

להקפיץ ולערבב היטב את הבצל והפטריות עם השמן והשום על אש גבוהה למשך 5-10 דקות.

להוסיף את הטחינה ולערבב היטב.

לחתוך פיתה מהאמצע שלה, למלא את הפטריות באמצע ולהכניס לתנור ל10 דקות נוספות בחום של 200 מעלות.

להגיש מיד.

בתאבון!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת