00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת קצף

 
   
עוגה נפלאה לימי הולדת, לאירוח וסתם ליום של חול.
 
 
 
 
 
עוגת קצף
 
 
4 חלבונים
1 כוס סוכר
 
100 גר` חמאה רכה
1/3 כוס סוכר
1/4 1 כוסות קמח תופח
2 חלמונים
3 כפות קוקוס
ליקר שוקולד
 
 
2 שמנת לקצפת עמידה
4 כפות סוכר
70 גר` שוקולד חלב
4 כפות חלב
 
 
 
לחמם תנור לחום 120 מעלות.
 
להקציף חלבונים עם הסוכר עד קצף יציב.
להניח על תבנית נייר אפיה ולשטוח מעל את הקצף. לאפות כשלושת רבעי השעה.
 
להוציא את הקצף היבש ולקלף את נייר האפיה.
 
להגביה את חום התנור ל 190 מעלות.
 
לערבב חמאה,סוכר, קמח וחלמונים ולשטוח על בסיס התבנית (להשתמש באותה תבנית).  לאפות כ 8 דקות. לקרר את הבצק.
 
 
 
 
 
אחרי קירור הבצק להרטיב בכמה מקומות עם ליקר השוקולד ומעל לפזר את הקוקוס.
 
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ולשטח מעל הבצק המקורר. מעל להניח את משטח הקצף.
 
להמיס שוקולד עם חלב. לפזר מעל הקצף ולשמור בקירור.
 
 
 
שיהיה רק טוב
 
אלינוער
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

78 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת