00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

תפוח אדמה ממולא בשמנת ובזיליקום

מנה חלבית לארוחת בוקר של שבת.

תפוח אדמה ממולא בשמנת ובזיליקום

5 תפוחי אדמה גדולים

25 גרם חמאה חתוכה קוביות קטנות

כוס עלי בזיליקום קצוצים (ריחן)

2 גביעים שמנת חמוצה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

6 שיני שום מעוכות

 

שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במים עם קליפתם עד שיתרככו מעט.

מחממים תנור לחום בינוני - גבוה.

חוצים את תפוחי האדמה לרוחבם ומרוקנים כל מחצית בכפית, עד שיש צורת סירה.

מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומוסיפים לו את כל חומרי המלית. מערבבים היטב.

ממלאים את הסירות ובוזקים מעל בזיליקום קצוץ.

עורכים בתבנית ואופים כ - 25 דקות עד לריכוך.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת