00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי

פסטל טעים טעים מבית אמא.

 

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי

בצק:

כוס מים

100 גרם מרגרינה עם מלח

כפית מלח

1/2 כוס שמן

2 וחצי כוסות קמח תופח

שקית אבקת אפייה

 

מילוי:

 

חציל קלוי, קלוף ומעוך

כף שמן

1 בצל קצוץ

1/2 ק"ג בשר בקר טחון

2 ביצים טרופות

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל

 

שמים מים, מרגרינה, מלח ושמן בסיר ומרתיחים. מסירים מהאש, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולשים לבצק רך.

 

מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד השחמה. מוסיפים את הבצל לקערה עם החציל המעוך. מוסיפים את יתר חומרי המילוי ומערבבים היטב.

מחממים תנור לחום 180.

מחלקים את הבצק ל - 2 ומרדדים כל חלק לעלה דק. קורצים

מהבצק עיגולים בעזרת כוס. מניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמילוי. מקפלים לשניים, לצורת סהרון ומהדקים היטב.

טורפים את החלמון עם מעט מים ומברישים את הפסטלים בתערובת. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה,עד הזהבה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת