00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

עוף ותפוחי אדמה בקינמון ולימון

מתכון שעבר שינויים ממקורו שבמטבח ההודי. שופר
ותוקן על ידי רבקה אברמוביץ` מעפולה.
 
עוף ותפוחי אדמה בקינמון ולימון
 
1/2 כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
כפית פפריקה
כפית מלח
כפית קינמון
עוף שלם חתוך למנות
5 תפוחי אדמה בינוניים
מיץ מלימון גדול
 
מערבבים שמן, שום ותבלינים ומעסים בהם את חלקי העוף.
מניחים בתבנית אפייה.
 
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מזליפים
עליהם את מיץ הלימון. מוסיפים את תפוחי האדמה לתבנית העוף.
 
מכניסים למקרר לשעה. לאחר חצי שעה מערבבים הכל בידיים ומכניסים שוב למקרר למיצוי הטעמים.
 
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור כשעתיים בחום
190.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת