00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

Meat Ball

Meat Ball, משה בקר 11, ראשון לציון

 

על הבשר לבדו

 

בעשור האחרון עלה מאוד קרנו של ההמבורגר בישראל. אגדיר היו הראשונים, שנתנו לקציצת הבקר את הכבוד המגיע לה - והוציאו אותה ממזללות האוכל המהיר אל המסעדות. בשנים האחרונות התרגלו חובבי ההמבורגר לא רק לבשרים איכותיים, אלא גם לחוויית בילוי שלמה – בעיקר בזכות רשתות מושקעות כמו מוזס, בלאק, בורגוס ועוד.

 

מיטבול (Meat Ball) הוא בר-בורגר באזור התעשייה של ראשון לציון, הזוכה לפופולאריות רבה באזור. בכתבות שונות בתקשורת, שסקרו מוסדות ההמבורגר טובים בישראל, זכה המקום לשבחים רבים. החלטנו לבדוק, האם מדובר בתשובה הפריפריאלית לכל אותם מוסדות המבורגר נחשבים.

 

הגענו בשעת צהריים לאזור התעשייה של ראשון, איתרנו את המסעדה – וכבר במבט חטוף ניתן היה להתרשם  שהמקום הוא אנטיתזה לאותן רשתות מעוצבות. מבחוץ מבנה המסעדה נראה חסר חן ולא בישר טובות – ומבפנים נראה כמו מזללה.

 

 

הזמנו עסקית צהריים (40 ₪) שכללה המבורגר בקר 200 גרם, גארליק צ`יפס (מתוך מגוון תוספות לבחירה) ושתייה קלה. עסקית שנייה במחיר 55 ₪ כללה צ`יזבורגר בקר 300 גרם (עם גבינת עמק סתמית – אין אמנטל), הום פרייז ושתייה קלה. קציצת ההמבורגר התגלתה כמוצלחת ממש, בשרנית ומלאת טעם, אך הבעיה היתה עם מה שסביבה. הרטבים היו מהסוג התעשייתי, התוספות לא הלהיבו – והלחמנייה היתה אוורירית מדי והתכווצ`צ`ה ביד במהירות.

 

 

 

אם מה שמסביב לבשר, היה איכותי כמו הבשר עצמו, מיט-בול יכול היה באמת להיות מוסד המבורגר רציני. כרגע זהו מקום נחמד לסיים בו את הלילה עבור בלייני האזור, אך לא כזה שנוסעים אליו במיוחד מתל-אביב. כנראה ששום דבר מפתיע או חדשני באמת לא יכול לבוא מראשון.

 

ציון: 3.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת