00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

לחם תירס רגיל ללא גלוטן

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, שמן, פחמימות, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, סידן, מגנזיום, סידן, נתרן, אשלגן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, חולי צליאק.
 
מצרכים ללחם אחד:
 
2 כוסות קמח תירס
2 כוסות קמח סויה
כפית סודה לשתיה
כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כוס שמן זרעי ענבים בכבישה קרה
4 כפות ממרח עשוי מיוגורט סויה
4 כפות זרעי פשתן
כוס מים
כוס חלב סויה
כפית מלח
כפית סוכר קנים
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
 
לערבב קמח תירס, קמח סויה ואבקת סודה לשתייה.
לטחון את זרעי הפשתן עם המים והממרח סויה.
לערבב בקערה את תערובת זרעי הפשתן עם שמן, מלח, סוכר וחלב.
 
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד ולח.
 
להכניס לתנור לחצי שעה או עד שקיסם יוצא ממנו לא רטוב.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת