00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק בשר ארומטי

מרק בניחוח של יין. המתכון של דרורה אפרתי מעכו.

מרק בשר ארומטי

250 גרם בשר חתוך לפיסות קטנות (ורד הצלע)

כפית קמח

50 גרם מרגרינה

מס` עלי סלרי

1 כף אבקת מרק בשר

6 כוסות מים

2 - 3 כפות אורז

3 עגבניות חתוכות לקוביות

1/3 כוס יין אדום יבש

כף פטרוסיליה קצוצה

 

ממיסים מרגרינה בסיר, מוסיפים פיסות בשר ומטגנים קלות.

מכסים את הסיר ומאדים באש נמוכה כ - 2 דקות. זורים קמח

ומלח לפי הטעם ובוחשים. מוסיפים עלי סלרי, אבקת מרק ומים

ומבשלים באש נמוכה כחצי שעה או עד שהבשר יתרכך. אם יש

צורך ניתן להוסיף מעט מים.

מוסיפים אורז ומבשלים כ - 10 דקות באש נמוכה. מוסיפים עגבניות

ומבשלים עוד כ - 20 דקות. מוסיפים את היין, מתבלים במלח ופלפל

וזורים פטרוסיליה קצוצה. משאירים עוד כמה רגעים על האש.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת