00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

כדורי בשר וכרישה ברוטב עגבניות

כדורי בשר טעימים מן המטבח הבולגרי.
 
כדורי בשר וכרישה ברוטב עגבניות
 
1 כרישה גדולה
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
3 ביצים
מלח ופלפל שחור
2 כפות קמח
שמן
 
רוטב:
2 כפות שמן
2 עגבניות רכות קצוצות
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל
כפית סוכר
מעט שמיר קצוץ
 
 
מנקים את הכרישה וחותכים לטבעות. מבשלים בסיר
עם מים רותחים במשך כרבע שעה.
 
מסננים את הכרישה מן המים וקוצצים במעבד מזון.
מערבבים עם יתר החומרים ומכינים כדורים.
מטגנים את הכדורים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים.
 
מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר נפרד ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לרוטב את הכדורים המטוגנים ומבשלים כ - 10 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת