00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

קרפיון חמוץ - מתוק

מתכון בנוסח המזרח הרחוק.
 
קרפיון חמוץ - מתוק
 
ק"ג קרפיון, מנוקה וחתוך למנות
ראש כרפס
1 בצל חתוך לקוביות
1 גמבה חתוכה רצועות
1/2 כפית זנגויל טחון
1 פלפל ירוק בהיר חתוך רצועות
3 כפות מיץ לימון
1/3 כוס סוכר
1 כפית מלח
1/3 כוס יין לבן יבש
פרוסות לימון
 
קולפים, שוטפים ומנקים את ראש הכרפס וחותכים
לפרוסות רחבות. חותכים כל פרוסה לרצועות.
 
שמים את כל הירקות בסיר מסביב לדג.
 
מערבבים זנגויל, מיץ לימון, סוכר, מלח ויין עם 2 כוסות מים - וחצי.
יוצקים על הגד והירקות ומכסים.
 
מבשלים במשך 20 דקות. מוציאים בזהירות את הדג ומעבירים
לצלחת הגשה. את הרוטב שנותר בסיר ממשיכים לבשל עוד
5 דקות.
 
מקשטים את הדג בירקות, יוצקים על הכל את הרוטב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת