00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Hungry for Taiwan

פסטיבל עופות ומתכון למרק עוף

הרעיון לפסטיבל הנחמד הזה הגיע משילוב כוחות בין מועצת העופות הטייוואנית ועיריית טאייפיי, הם החליטו יחדיו להראות לטייוואנים שמעוף ניתן להכין מגוון רב של מרקים וכך להגביר את מכירות העוף לימי החורף הקרים.
 
בפסטיבל נערכו תחרויות בישול, הגרלות של בובות עוף ענקיות (מצטער שאין תמונה, שכחתי לצלם...), הגרלות לארוחות במסעדות שהשתתפו בפסטיבל וכן תצוגה של מרקים ממקומות שונים בעולם.
 
כיוון שבימים אלה אני עובד במסעדה איטלקית, ביקשו ממני להכין מרק עוף בסגנון איטלקי, התגייסתי בשמחה למשימה והנה התמונות והמתכון לפניכם.
 
ביחד איתי על הבמה היו 5 שפים ממקומות שונים בעולם, היה ממש כיף לפגוש ולבשל ביחד איתם, חוויה מיוחדת וטעימה
 
ועכשיו למתכון ולאחריו תמונות מהאירוע:
 
 כשעה                            דרגת קושי 
 
הכמות היא ל 6 אנשים.
 
רכיבים:
 
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4-5 מקלות סלרי קצוצים דק
1 כף שום כתוש
500 גרם עוף טחון
1 כוס עדשים אדומות
2 ליטר ציר עוף
2 צ`ילי קצוצים דק
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית רוזמרין
1/2 כפית טימין
1/2 כפית בזיליקום
1 כפית מלח
פלפל שחור
1 כוס טורטליני (איזה סוג שאוהבים)
3 כפות גבינת פרמזן
כוסברה לקישוט
 
אביזרים נלווים:
 
סיר בעל תחתית כפולה
כף עץ
 
אופן הכנה:
 
1. לחמם שמן זית ולאדות את הירקות 2-3 דקות.
2. להוסיף עדשים ולאדות עוד 2-3 דקות.
3. להוסיף את העוף הטחון ולבשל עד לשינוי צבע.
4. לשפוך את ציר העוף ביחד עם הצ`ילי, אורגנו, טימין, רוזמרין ובזיליקום ולערבב היטב.
5. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ- 20 דקות.
6. להוסיף את הטורטליני, מלח ופלפל ולבשל עוד כ-15 דקות.
7. בהגשה לפזר מעט גבינת פרמזן ועלי כוסברה.
 
 
 
 
 
 
 
והנה לפניכם מרק העוף שלי:
 
 
 
מהמטבח הספרדי:
 
מרק עוף טיבטי:
 
מרק עוף קוריאני עם ג`ינסנג קוריאני - שווה ביותר!
 
 
מרק עוף יפני בחמישה צבעים (לפי השם לפחות). אולי לא נראה כ"כ מגרה, אבל ט-ע-י-ם מאוד!
 
 בתיאבון,
אמיר אריה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל arieamir אלא אם צויין אחרת