00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

דלעת ביין

מתכון מן המטבח הטוניסאי לראש השנה.
 
דלעת ביין
 
ק"ג וחצי דלעת
כוס - כוס וחצי סוכר
150 גרם צימוקים כהים
 
כוס מים
1/2 כוס יין חצי יבש לבן
3 כפות שמן
50 גרם מרגרינה מומסת
כפית מלח
פלפל שחור
1/2 כפית קינמון (לא הכרחי)
 
חותכים את הדלעת לקוביות גדולות ומכניסים לתבנית
פיירקס. מוסיפים צימוקים וסוכר.
 
בוללים בקערה מים, יין, שמן, מרגרינה ותבלינים ויוצקים
הכל על הדלעת שבתבנית.
 
אופים בחום 175 כשעה וחצי. מגישים חם או פושר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת