00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סחלב

 
 
 
 
 
 
בדיוק בשביל ימים סגריריים וגשם שעוד יבוא המציאו את המשקה הזה.
 
 
הסחלב - Orchid - הפרח המשמש למשקה, גודל בדרום טורקיה.
שורשי הפרח נעקרים מהאדמה בזמן שהצמח פורח. אז, מרתיחים אותם במים או חלב, מייבשים ומייצרים את האבקה לעשיית המשקה.
 
 
סחלב ידוע כאפרודיזיאק (מעורר תשוקה) ולא בכדי. פירושו ביוונית "אשך".
 
 
מתכון להכנת סחלב ללא אבקה מוכנה.
 
 
 
 
סחלב
      
3 כפות עמילן תירס
4 כוסות חלב
3 כפות סוכר או יותר (לטעמכם האי
1 כף מי ורדים או מזהר
קינמון
 
 
קוקוס
פיסטוק חלבי גרוס גס
 
 
 
לערבב 3-4 כפות חלב עם עמילן תירס לתערובת הומוגנית.
 
לחמם את שאר החלב בסיר ולהביא לרתיחה תוך בחישה מתמדת.
 
להוריד את האש לנמוכה מאד ולהוסיף את תערובת העמילן. לערבב עד הסמכה.
 
כשהתערובת מסמיכה להוסיף את הסוכר ומי הורדים ולערבב.
 
 
להגיש בספלים .  לזרות למעלה קינמון.
 
יש המוסיפים קוקוס ופיסטוק חלבי.
 
 
המשך חג שמח
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

83 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת