00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט פטריות פריך עם נבטים

אחרי כל הלביבות והסופגניות שאכלנו בחג הזה (שאמנם עדיין לא נגמר אבל עם המטוגנים סיימתי לתקופה הקרובה ), הגיע הזמן למתכון קצת יותר בריא, לא מטוגן ולא משמין.
את הסלט הזה תכינו אך ורק אם יש לכם פטריות שמפניון טריות, לבנות וקריספיות כי זה כל טעמו! הפריכות המתפצפצת בפה של הפטריות ביחד עם האגוזים, זה פשוט תענוג.
את המתכון המקורי לסלט הזה הביאה קיצי (האחת והיחידה) מפורום אוכל ב-Ynet ואני קצת שיניתי.
 
סלט פטריות פריך עם נבטים
 
מצרכים:
2 סלסלות פטריות שמפיניון
1/2 סלסלה נבטים דקיקים
1/2 חבילה עירית או בצל ירוק
100 גר` אגוזי פקאן מסוכרים (פקאן סיני)
 
לרוטב:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס סויה (אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני)
1/3 כוס חומץ בן יין לבן
3 כפות סוכר
 
אופן ההכנה:
את הפטריות חותכים לרבעים או חצאים (תלוי בגודל הפטריה)
את העירית קוצצים ואת הפקאן קוצצים גס.
שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים.
 
את מרכיבי הרוטב שמים בצנצנת ומנערים היטב.
שופכים את הרוטב על הסלט לפני ההגשה.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת