00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

לטקעס - לביבות תפוחי אדמה

כמה שהן טעימות הלביבות הפשוטות האלה וכמה קל להכין אותן.
מזל שחנוכה יש רק פעם בשנה, כי פשוט אי אפשר להפסיק "לטעום" אחת אחרי השניה .
גם הילדים אהבו ואיך לא? זה פשוט טעים
 
לטקעס - לביבות תפוחי אדמה
 
מצרכים:
4-5 תפוחי אדמה בינוניים/גדולים - מגוררים וסחוטים היטב (אפשר לגרר במעבד מזון)
2 בצלים גדולים - מגוררים וסחוטים היטב
3 ביצים
1/2 כוס קמח (70 גר`)
צרור כוסברה קצוצה (אפשר גם/או פטרוזיליה)
מלח
פלפל שחור
כפית כרכום
מעט שבבי צ`ילי
 
שמן לטיגון
 
אופן ההכנה:
את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים (היטב כבר אמרתי ) שמים בקערה גדולה.
מוסיפים אליהם את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
 
בעזרת 2 כפות יוצקים מהעיסה אל השמן החם ומועכים טיפונת בעזרת הכף.
מטגנים משני צידי הלביבה עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים לנייר סופג.
 
כדאי להחביא מפני הסועדים כי לשולחן תגיעה צלחת ריקה .
 
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת