44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

טבעות אבוקאדו בבירה

טבעות אבוקאדו בבירה
טבעות אבוקאדו בבירה


החומרים:
סיר או מחבת עבה גבוה ורחב
מגבות נייר
2 קערות
2 אבוקאדו כמעט בשלים
2 ביצים טרופות קרות עם טיפת מים או מי סודה עדיף  קרים
1/2כוס בירה טובה   קרה  מהמקרר
1 עד 11/2 כוס קמח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
קולפים את האבוקאדו ופורסים לטבעות.
בקערה יוצרים בלילה בסמיכות בינונית מהביצים עם המים והבירה.
מוסיפים את הקמח לפי הצורך עד שמקבלים בלילה כרצוננו.
מחממים את השמן עד נקודה פחות מרתיחה.
את פלחי האבוקאדו טובלים בבלילה, נותנים לעודף הבלילה לנזול
לקערה ומכניסים לשמן.  להשאיר רווח בין הפרוסות.
כאשר הפרוסות מזהיבות מוציאים אל מגבת ניר.
אפשר להגיש עם כל מה שעולה על דעתכם
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת