00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

מתכון לסופגניות מהירות הכנה

מתכון לסופגניות מהירות הכנה:

2 כפות סוכר
2 כוסות קמח תופח
או קמח רגיל עם אבקת אפייה
2 ביצים
2 אשל (אני שמה שמנת)
תמצית וניל

לערבב
אם דליל מידי אז להוסיף קמח
אם סמיך להוסיף ביצה או אשל או שמנת


המרקם צריך להיות כזה שאם ממלאים כף בבלילה זה צריך להיות לא נשפך מידי ולא סמיך מידי
מחליקים כף לתוך סיר עם שמן עמוק בלהבה נמוכה מאוד.
להכין קודם אחת  ואז לפתוח אותה ולראות אם היא היטגנה מבפנים. אם לא, אז להנמיך אש ושהשמן יהיה חם רותח. אחרת הסופגניות יישארו לא מבושלות מבפנים.

להזריק ריבה לסופגניות המוכנות ולפזר אבקת סוכר.

בהצלחה ובתאבון.

 

(המתכון התקבל בתודה מתמי).


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת