00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

לחם שיפון מתקתק מעורב בקמח מלא וסויה

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B6, סלניום, מנגן, מגנזיום, זרחן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, היפוגליקמיה.
 
מצרכים ל900 גרם לחם - תבנית בגודל 15*30:
 
1 כוס קמח שיפון
1 כוס קמח סויה
2 כוסות קמח מלא
2 כוסות מים
3 כפות זרעי פשתן טחונים
חצי כוס שמן זרעי ענבים כבישה קרה
חצי כוס סילאן
כפית סודה לשתייה
קמצוץ מלח
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל-220 מעלות.
 
לערבב את כל הקמחים יחד עם סודה לשתייה.
ללטחון את זרעי הפשתן עם מים.
את המים וזרעי הפשתן לערבב עם השמן, המלח והסילאן.
לערבב הכל יחד עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
 
לשמן תבנית, להוריד את חום התנור ל-190 ולאפות במשך 35 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת