44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות בטטה עם תפוחי-עץ

לביבות בטטה עם תפוחי-עץ

החומרים:
מחבת
סיר
ממחה
קערה
כפות
מגבות נייר
סיר
פומפיה
2 בטטות חתוכות
2 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר מקולפים ומגוררים בינוני
2 כפיות מיץ לימון טרי
1/3 כוס סוכר חום/ או דבש
1 ביצה
1/2 -3/4 כוס פירורי לחם
1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס או פיסטשיו
1 כפית קינמון טחון
חמאה
שמן


לקישוט:
שמנת חמוצה
אופן הכנה:
מבשלים את הבטטות עד רך מסננים ומייבשים.
מגררים את תפוחי העץ ומזליפים עליהם מעט מיץ לימון שלא ישחירו.
מועכים את הבטטות ומוסיפים את התפוחים הביצה את פרורי הלחם
את הסוכר והקינמון.
מחממים במחבת חמאה עם טיפת שמן בחום בינוני.
בעזרת כף מניחים במחבת תלוליות של עיסה ומשטחים מעט.
כך במרווחים בין לביבה לחברתה.
מטגנים כמה דקות מכל צד ומגישים פושר עם שמנת חמוצה מעל.
ואגוזי מלך או פיסטשיו
אפשר במקום להכניס את הסוכר/דבש  אל הלביבות,
להכניס למחבת לקרמל מעט ואז להכניס את הלביבות למחבת ולטגן
להגיש עם שמנת ואגוזים.
 בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת