44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גוגושי - סופגניות רומניות (Gogosi)

גוגושי - סופגניות רומניות (Gogosi)

גוגושי - סופגניות רומניות (Gogosi)

החומרים:
סיר עב תחתית
מגבות נייר
1 כוס חלב או מים או יין לבן
1/2 1 כפות חמאה
2 כוסות קמח
קורט מלח
3 ביצים מס 1 (גדולות)
2-3 כפות סוכר
½ כוס מיץ לימון
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר
אופן הכנה:
מחמים את המים או החלב או יין עם המלח והחמאה עד לרתיחה
תוך בחישה. כאשר מגיע לרתיחה להסיר מהאש ולהמשיך לבחוש בכף עץ.
להחזיר לאש ולחמם על להבה נמוכה תוך בחישה להוסיף את הקמח עד אשר הבצק מתנתק מדפנות הסיר.
להניח כמה דקות להתקרר.
להוסיף מיץ לימון, סוכר. להוסיף ביצה אחת ולבחוש שניה ולבחוש ביצה שלישית כך שלא תתקבל חביתה.
ממשיכים לבחוש עד שהבצק הופך לעיסה חלקה שהיא לא נוזלית מדי אך גם לא נוקשה.

מחממים את השמן עד כמעט רתיחה.
מכניסים כף מלאה בעיסה  ומיד אחריה עוד כמה כפות כאשר רווח ביניהן,
לעבוד מהר.   לטגן עד שמזהיב
מוציאים אל מגבת נייר ומפזרים אבקת סוכר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת