77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

הסופגניות של אמא של מרים נוסח הונגריה





החומרים הדרושים
4 ביצים
קובית שמרים
קג קמח
כוס חלב
סוכר וניל וניל
אבקת אפייה
חצי מרגרינה או 1 חמאה
4 כפות סוכר
2 כפות קוניאק
1 אשל
קמצוץ מלח

אופן ההכנה
רבע כוס חלב פושר עם השמרים לתפוח כמה דקות
לערבב עם כל החומרים
תפיחה ראשונה שעה עד 3 שעות
לפרוס בעובי אצבע וחצי
לתפיחה עוד חצי שעה

ללחוץ באמצע על הסופגנייה כדי שיצא האוויר

לטגן בשמן לא חם מאוד על אש נמוכה

להזריק ריבה לפזר אבקת סוכר. ולאכול בתאבון.
היתרון של המתכון גם למחרת לאחר חימום הן טעימות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת