00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק גולש

מתכון למרק גולש של משפחת פיליפ מחיפה.
 
מרק גולש
 
ק"ג קוביות בשר בקר
50 גרם מרגרינה
2 בצלים קצוצים
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח
כפית גרגירי קימל
2 שיני שום כתושות
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים,קלופים וחתוכים בינוני
2 פלפלים ירוקים מתוקים חתוכים לרצועות
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
 
 
מחממים מרגרינה במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה.
מנמיכים את האש ומוסיפים פפריקה. בוחשים היטב במשך
דקה.
 
מוסיפים בשר ומשחימים קלות. מתבלים במלח, פלפל, קימל
ושום ובוחשים.
 
מוסיפים רבע כוס מים, מכסים ומבשלים באש נמוכה כשעה
וחצי עד שעתיים. (עד שהבשר רך). אם יש צורך מוסיפים מים.
 
מוסיפים פלפלים, עגבניות ותפוחי אדמה, מוסיפים 5 כוסות
מים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך
תפוחי האדמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת