00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

מג`אדרה בורגול

מג`אדרה זו אחת התוספות האהובות עלי כשהארוחה היא בסגנון מזרחי, ולהכין אותה מבורגול ועדשים במקום אורז, זה להרוויח פעמיים! גם טעם טוב יותר וגם מתכון יותר בריא.
תכננו מראש, השרו את הבורגול והקטניות ותהנו מתוספת טעימה ובריאה.
 
מג`אדרה בורגול
 
מצרכים:
1 כוס בורגול מושרה במים קרים לפחות שעתיים
1 כוס עדשים ירוקים מושרים
1-2 בצל גדול חתוך לחצאי עיגולים
1 כף כמון
1/2 כפית קנמון
מלח
פלפל שחור גרוס
צ`ילי גרוס
1/3 כוס שמן זית לטיגון
צרור פטרוזיליה קצוצה
 
אופן ההכנה:
את העדשים המושרים יש לבשל במים רותחים כחצי שעה ללא תבלינים, עד להתרככות מלאה של העדשים.
בווק גדול לטגן את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
מפרישים חלק מהבצל המטוגן הצידה לקערית.
מסננים את העדשים המבושלות ואת הבורגול ממי ההשריה ומוסיפים לבצל שנשאר בווק.
מקפיצים בעזרת שתי כפות עץ שטוחות.
מתבלים וממשיכים לערבב/להקפיץ עוד כ-5 דק`.
 
מעבירים את המג`אדרה לכלי חרס שחומם מעט מראש בתנור, מעל  מסדרים יפה את הבצל ומעל הכל מפזרים את הפטרוזיליה.
 
מגישים ונהנים
 
 
 
 
אליק, הרשומה הזו בשבילך! ביקשת קיבלת 
 
 
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת