00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

צ`ורוס

 
 
אתמול טעמתי לראשונה צ`ורוס. אלו `סופגניות` מדרום אמריקה.
 
בקניון יש כל יום שישי דוכנים לממכר מאכלי עמים. היום עמדנו ליד הדוכן הזה וטעמנו : אמפאנאדאס, אלפאחורס, וצ`ורוס.
 
הצ`ורוס, הם מעין מקלונים מטוגנים מצופים בסוכר לבן. כששאלתי את המוכרת אם יש קשר בין הצ`ורוס לפחזניות כי הבצק של הצורוס מזכיר פחזניות, היא אמרה שלא.
 
כשבאתי הביתה, חיפשתי מתכון באינטרנט, כי זה לא בצק רגיל. הוא מאד מעודן אפילו שהוא מטוגן. מסתבר שהכנת בצק לצ`ורוס היא בדיוק כמו שמכינים בצק לפחזניות. או יותר נכון לשוקט. (אם נשאר לכם בצק מהמתכון הקודם שפורסם כאן אפשר גם להכין צ`ורוס).
 
איך מכינים: הנה מתכון מאתר על השולחן.
 
מה שאהבתי, במתכון הזה הוא האפשרות להכין את הצ`ורוס בצורה של פרסות ולא מקלונים, כמו שהגישו בדוכן. התוצאה גם מאד יפה.
 
ובדוכן, הבחורה הכינה מלאי והקפיאה. טיגנה ישירות מההקפאה. אז זו גם אפשרות להכין מראש, להקפיא ולטגן לפני הגשה.
 
המלצה : לטבול בריבת חלב - ולאכול.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת