00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בטטות במייפל וקינמון

 
 
 
 
 
לפעמים צריך להמציא וטוב שכך. מתקבלים מתכונים חדשים ונהדרים.
 
נשארו 3 בטטות מיותמות. היות וכבר הפעלתי את התנור למאכלים אחרים עטפתי את הבטטות בנייר אלומיניום והשארתי אותן בתנור עד התרככות קלה.
 
 
להלן המצאת היום 
 
 
 
בטטות בסירופ מייפל וקינמון 
 
3 בטטות
1 כף חמאה רכה
2 כפות סירופ מייפל
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
 
 
לחמם תנור לחום 220 מעלות.
 
לקרצץ היטב את קליפת הבטטות. לעטוף בנייר אלומיניום ולאפות עד רכות קלה.
 
לקרר. לקלף את קליפת הבטטות.
 
לחתוך לקוביות (גודל הקוביות לטעמכם האישי).
 
 
במחבת, להמיס חמאה ולהוריד מהאש. להוסיף סירופ מייפל, קינמון ומלח. לשפוך למחבת את חתיכות הבטטה. להדליק את האש ולהוריד לאש הכי קטנה שיש לכם. לערבב קלות בעזרת כף עץ את הבטטות והרוטב עד מיזוג הטעמים כשתים עד שלוש דקות.
 
למי שלא אוהב קינמון (יש דבר כזה?) אפשר ללא.
 
 
 
 
שתהיה לכם אחלה שבת.
 
תהיו אנשים טובים
 
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת