00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

מרק עגבניות עם אורז

 
 
 

 

אורז מאד אהוב כאן בביתנו. לפחות 3 פעמים בשבוע אם לא יותר.....

היורשת אוהבת עגבניות מאז היותה עוללית בת מספר חודשים. זכורני שהייתי מושיבה אותה בכסא האוכל לידי בארוחת הבוקר והיא היתה מצביעה על העגבניות ולא היתה מניחה עד שנתתי בידה קוביית עגבניה קטנה.

כן, היא אוכלת עגבניות מגיל 3 או 4 חודשים ולא קרה לה כלום..........חחחח

כבר אין לי רעיונות מה לבשל לסוף השבוע..........יש הרבה מה לבשל בעצם אבל היורשת לא אוכלת את זה והצמוד לא אוכל את ההוא.

 

הבוקר (אני בחופשה היום) הכנתי מרק עגבניות עם אורז לטעמי שניהם.

מרק קלולה שבעולם, מהיר הכנה וטעים להפליא. אז אם גם לכם אין רעיונות לבישול סוף השבוע (ולא, לא סיימתי את כל הבישולים..... מחכה למחר שהצמוד יילך לשוק כדרכו בכל יום שישי) אפשר לאמץ את המרק והאורז כמובן.

מכינים סיר אורז שיוצא אחד-אחד  (אני לא נותנת מתכון כי מי לא יודע להכין אורז?).

 

 

 

מרק עגבניות עם אורז

 
1 קופסא עגבניות מקולפות במיץ עגבניות
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
מלח
פפריקה
1 כף סוכר
1 כף שמן
 
 
בסיר עם כף שמן לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את שיני השום הקצוצות ולערבב עם כף עץ כחצי דקה.
 
לשפוך לסיר את העגבניות הקלופות והמיץ, לערבב, לתבל כולל הסוכר, להרתיח ולהנמיך את האש.
 
לכסות את הסיר ולבשל כ 20 דקות.
 
לטעום, לתקן טעמים אם יש צורך.  להוציא את העגבניות לקערה ולרסק אותן בעזרת בלנדר ידני. לשפוך חזרה לסיר . לערבב. להכניס כוס אורז מוכן לתוך הסיר ולבשל עוד כ 5 דקות למיזוג כל הטעמים.
 
 
 
 
זהו.
 
עכשיו אלך להרים ברזלים ושיהיה לכם יומוצלח.
 
תהיו אנשים טובים
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

48 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת