22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


דג שלם.....נה-נה-נה

 
 
היום בצוהרים דיברתי
עם חברתי מרגלית
שמים1, רעמת הזהב כאילו דה
ובדיוק סיפרה לי שהיא אופה עוגה
שלקחה מהבלוג של "פנינת המטבח"
ויצאה לה עוגה מדהימה
וסיפרה שלקחה עוד דברים להכין
וגם אוהבת מאוד להכין דגים לפי המתכון של אריאלה
 
אז אמרתי לה שאנחנו גם אוהבים מאוד דגים
ואחותי מכינה דג מדהים בתנור
ואז מרגלית שואלת איך ומה
 
אמרתי לה
לוקחים דג שלם .....ברגע שאמרתי זאת
מרגי התעלפה מצחוק
כמעט טיפול נמרץ צחוקי הזמנתי
טוב היא שואלת
איזה דג?
אמרתי לה דג שלם אני אערף....דג
ראיתי דג שלם
והיא צחקה בקול רם
ומזל שהיא לא ראתה אותי מסתתרת מתחת לשולחן
 
בקיצר אמרה לי
תביאי מתכון מדויק
ואיזה דג?....מה זה דג שלם
 
אז מרגי
הנה המתכון ויאלה לצחוק
 
אז הדג השלם הוא דג דניס או אמנון
הרבה פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
לימון שלם
עגבניות פרוסות לעיגולים
בצלים פרוסים לעיגולים
ופלפלים בשלל צבעים גם פרוסים


אופן ההכנה

מערבבים בקערה קטנה את השום הכתוש, חצי מכמות הפטרוזיליה, מלח פלפל ומוסיפים מעט שמן זית ומערבים.

את העיסה מכניסים לבטן הדג.

מניחים את הדגים שבבטנם עיסת השמן עם השום והפטרוזיליה בתבנית אפיה.

מעליהם מפזריםאת פרוסות העגבניה והבצל ומכניסים לגריל ל180 מעלות ל 25 דקות.

דגים רכים טעימים ומעוררי תאבון.

שהדג מונח יפה להגשה ומעליו הירקות סוחטים מעליו את חצי הלימון השני...

ויאמי יאמי לאכול....טעים!!

יאלה הולכת להכין לי נס התיבשתי והתגעגעתי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת