00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

גרנולה ביתית

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, סוכרים, שמן רב בלתי רווי, פחמימות, חומצה סליצילית, ספונינים, פלאבנואידים, אלקאלואידים (גרמין, אבנין, גלוטן, עמילן, ויטמין B1, ויטמין B2 ויטמין B3, ויטמין C, ויטמין D, ויטמין E,  ויטמין M (חומצה פולית), נחושת, סלניום, זרחן, מנגן, סיליקון, בדיל, קובלט, יוד, כרום, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, נתרן, סיליקה, חומצות אמינו.
 
למה זה טוב?
 
מזין, מונע מחלות, מרגיע.
 
מצרכים לקופסא של קילו:
 
2 כוסות שיבולת שועל גסה
חופן של 2 כפות מכל סוג: אגוז מלך, אגוז ברזיל, שקדים, אגוז קשיו,
אגוז מקדמיה, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת.
חופן של 2 כפות מכל סוג: צימוקים, תמרים ותאנים.
4 כפות שטוחות סילאן
4 כפות שטחות מייפל טהור
3 כפות שמן זרעי ענבים בכבישה קרה
כף גדושה קוקוס טחון
קמצוץ מלח
כפית תמצית וניל
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לכתוש לחלקים גסים את כל הזרעים, האגוזים והשקדים.
לחתוך לקטן את הפירות היבשים.
לערבב הכל יחד עם שיבולת השועל ושאר המרכיבים עד שהכל מתקבל בצבע אחיד.
לשים בתבנית למשך חצי שעה בתנור או עד שהעיסה ניהיית זהובה. מידי פעם לערבב את התערובת.
 
להוציא מהתנור, לתת להכל להתקרר ולהגיש עם חלב סויה או כנישנוש טעים.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת