00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

עוגת תפוזים טבעונית מקמח מלא

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, פחמימות, שמן, גלוקוז, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין C, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה
 
מצרכים לעוגה אחת:
 
3 כוסות קמח מלא
4תפוזים סחוטים
1 תפוז מגורד
כוס ו-2 כפות סוכר קנים
2 כפות פשתן טחון
200 מ"ל מים בטמפרטורת החדר
כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן זרעי ענבים מכבישה קרה
כפית אחת של אבקת סודה לשתיה 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור על 180 מעלות.
לנפות את הקמח.
לערבב טוב את הסוכר, השמן, זרעי פשתן והמים.
להוסיף את שאר המרכיבים ורק בסוף את הקמח ולערבב עד למרקם אחיד.
לשמן בשמן זרעי ענבים תבנית עם חור באמצע ולשפוך לתוכו את העיסה.
לאפות בין 30 דקות ל-40 דקות (בכל תנור זה משתנה). לבדוק עם קיסם ארוך אם העוגה לא רטובה מבפנים ולהוציא.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת