00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגת קפה שוקולד ואגוזים

זו אחת העוגות האהובות עלי ביותר!!
ואיך היא לא תהיה אהובה וטעימה עם כ"כ הרבה דברים טובים בפנים.
גם קוקוס, גם שוקולד, גם אגוזים והכל משולב בטעם של קפה נהדר.
העוגה הזו שייכת לקבוצת העוגות הבחושות, מהירת הכנה וקלת הכנה ומה שהכי חשוב, טעימה וחגיגית.
 
עוגת קפה קוקוס ואגוזים
מצרכים:
6 חלמונים
3 כפות ליקר קפה או יין אדום
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
* לערבב ידנית בקערה

1/2 כוס קמח רגיל
1 כוס קוקוס
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית אבקת נס קפה
3/4 כוס אגוזי פקאן מרוסקים גס
100 גר` שוקולד מריר מגורר / קצוץ קטן
**לערבב ידנית בקערה נוספת

***לערבב יחד את שתי התערובות ולהוסיף אשל או שמנת חמוצה (מה שיש במקרר)

להקציף
6 חלבונים
1/2 כוס סוכר
****לקפל לתערובת שלמעלה

לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-30 דק`.

כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה כוס נס קפה לא ממותק (להכין קפה עם חלב כמו שאתם רגילים לשתות אך בלי הסוכר). ** כדאי לשפוך לאט לאט ולראות איך סופג וכמה שאוהבים רטוב, אני שפכתי כחצי מאג.

ציפוי
שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת נס קפה
 
***** להקציף היטב לקצפת יציבה.

למרוח על העוגה כאשר היא קרה או להזליף ע"י צנתר מסולסל גדול.
 
  
 
טעים
 
אגב, שמתם לב שאין בה תוספת של אף טיפת שמן?
אז זהו, זו לא טעות, זה פשוט כך!!
נסו ותהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת