00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

דלעת ובטטה על קינואה עם שמיר, פטרוזיליה ובצל ירוק

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, פחמימות, ויטמין C, ויטמין A, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין E, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, זרחן, אבץ, מגנזיום, חומצת שומן לינולאית.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, ניקוי.
 
מצרכים למנה אחת:
 
חצי כוס קינואה
בטטה קטנה
חתיכת דלעת קטנה
בצל ירוק
פטרוזיליה טרייה
שמיר טרי
מלח ופלפל
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את הקינואה במים, כשמוכן לקצוץ את הירק ולערבב.
לאדות את הבטטה והדלעת, כשמוכן לפרוס על הקינואה לתבל ולהגיש.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת