00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל וחיות מבית טוב

תפוחי אדמה בתבלינים ועשבי תיבול

 
 
מתכון נהדר לאוהבי התיבול החזק
 
 
 
 
מצרכים:
6-7 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לרבעים באורך
1 כף זרעי כוסברה
1 כף זרעי כמון
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
5-6 שיני שום קלופות
מעט צ`ילי יבש גרוס
מלח
פלפל שחור גרוס
כחצי כוס שמן זית
 
ההכנה:
לאדות את תפוחי האדמה במסננת של סיר הפסטה מעל מים רותחים כ-10 דקות, או לבשל כ-5 דקות במים רותחים,
לכתוש במכתש או במטחנת תבלינים את זרעי הכוסברה והכמון,
לרסק במעבד מזון שום, כוסברה, פטרוזיליה ולהוסיף לאט לאט שמן זית,
התערובת צריכה להיות יותר נוזלית מאשר משחתית,
מוסיפים לתערובת את שאר התבלינים ומערבבים טוב טוב עם תפוחי האדמה,
משטחים את תפוחי האדמה המתובלים במחבת רחבה,
מבשלים מכוסה על להבה בינונית (עדיף על מטקה לגז) כשעה עד שעה וחצי,
כל רבע שעה מנערים את המחבת והופכים בזהירות מבלי לפרק את התפוחי אדמה,
יודעים שזה מוכן כשהתפוחי אדמה מתרככים ומשחימים יפה.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
בגלל שחנוכה מתקרב ואין שום צ`אנס שבעולם שאכין סופגניות או שאפרסם כאן מתכונים אז אני מביא לכם קישור
לבלוג נהדר שנקרא  
Room for Dessert  ושם יש ממש עבודת גמר על סופגניות.....שווה להיכנס:
 
http://room-4-dessert.com/heb/
 
 
 
 בהצלחה ובתיאבון 
   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל bigjack אלא אם צויין אחרת