00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מרק קישואים וברוקולי בקרם קוקוס

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, שמן, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, ויטמין E, ויטמין B1, ויטמין B3, ויטמין B5, ויטמין B6, ויטמין B2, אשלגן, סידן, נתרן, מגנזיום, ברזל, גופרית.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 5-6 מנות מרק:
 
2 ליטר מים
5 קישואים בהירים למחית
1 קישוא לרצועות
בצל לבן חתוך קטן
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים קטן
חצי כוס קרם קוקוס
חצי כוס יין לבן
כף שמן זית כתית מעולה
כמה טיפות של שמן סומסום
חופן שמיר טרי קצוץ
חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
כרישה חתוכה קטן
שורש פטרוזיליה
2 פטריות יער גדולות
תפרחת ברוקולי
תבלינים: כמון, מלח ופלפל.
 
הוראות הכנה:
 
לטגן קלות את הבצל והלרתיח מים עם 5 קישואים חתוכים.
להוסיף את הירק ואת הבצל לאחר שמוכן ולטחון עד למרקם חלק.
להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל עוד שעה על אש נמוכה.
 
מומלץ להגיש יום למחרת.
קרוטונים ביתיים מומלצים עם ההגשה.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת