00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

טריקציצות

למה טרי?
שלושה סוגי בשר טחון,
אפשר להוסיף גם רביעי,
והרי הפירוט:
 
כמות לשבט רעב:
 
3/4 ק"ג בשר  הודו שוארמה/אדום  טחון טרי.
3/4 ק"ג בשר בקר טחון  צלעות/שפונדרה טרי.
1/2 ק"ג בשר  עוף טחון טרי.
ולמי שאוהב ניתן להוסיף
3/4 ק"ג בשר כבש טחון.
 
את כל הבשר להכניס לקערה גדולה ועמוקה נוחה לערבוב ובחישה,
להוסיף בצל קצוץ דק,(אפשר ולא חייבים לטגן אותו קודם)
ראש שיני שום קלופות מעוכות.
3 ביצים שלמות.
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק.
למי שאוהב כוסברה קצוצה, 1/3 הצרור -לקצוץ דק
2 פרוסות חלה או לחם לבן, שרויות במים סחוטות וטחונות.
תיבול: כמון, פלפל שחור מלח.
לערבב היטב,
אפשר לערבב מצויין בקערת המיקסר עם זרוע נלסון.
לכסות בניילון נצמד, לתת לנוח כמה שעות, לספיגת טעמים במקרר!.
אם אין לכם זמן לנוח, הכינו מיד, גם מוצלח.
 
לפרוס על השיש ניילון נצמד,
לחמם שמן במחבת גדולה, על אש בינונית.
 
להכין  קציצות שמנמנות בידיים רטובות במים.
להניח בשמן החם, במרווחים,  ולטגן משני הצדדים. כשמוכן להשעין על דופן המחבת לטיגון מהצד, ובמקום שהתפנה להניח קציצות חדשות. 
לא להותיר מחבת ריק, כי השמן נשרף,
*התפנה מקום, הניחו קציצה חדשה.
כל אותה עת, לגלגל קציצות  ולהניח על השיש המנוליין, עד סיום הכמות.
בינתיים להפוך במחבת מידי פעם ולהוציא לקירור בכלי שטוח.
 
הצעות הגשה:
לאכול מיד, קר או חם.
את הנותר ניתן להקפיא בקופסה סגורה מס` שבועות.
טיפ: להוציא קציצות, לחצות לרוחב, לטגן משני הצדדים לשים בתוך פיתה עם טחינה / חומוס/חצילים ,  פרוסות מלפפון חמוץ וסלט על יד, והרי ארוחה שלמה בדקות.
ואפשר סתם על פרוסת לחם עם מיונז או חרדל.
 
*נחמד להגיש קר,  במזנון בשרי, עם סלטים למיניהם.
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת