22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


כמה טוב להיות מידי פעם בבית.....

 
 
 
כמה טוב להיות מידי פעם בבית
חוץ משבת.....
הפעם אני בבית בגלל שאני חולה
אבל כיף....
 
לקום בנחת מתי שרוצים
להסתובב בטרנינג
לאורר את הבית
לעשות דברים בכיף
האמת שמתאים לי
ואני אחת שאוהבת בית
ותמיד אמצא תעסוקה מה לעשות
 
אומנות, קריאה, סריגה, מחשב
התחלתי לאפות בכיף
 
 
ומה אפיתי
 
בצק שמרים בסיסי של קארין גורן
ואחותי מכינה ויוצא מדהים
גם אני הכנתי ויצא סופר...סופר
 
1 קילו קמח
1 שקית שמרית שמרים טריים (50 גרם)
22/3 כוסות (650 מ"ל) מים
2 כפות דבש (או סוכר)
כף מלח
שליש כוס שמן זית

שלבי ההכנה:
1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות.
2. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
3. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי .
 
הטיפ של קרין - לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק.
משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
 
עשיתי כמות גדולה מהבצק
 
חילקתי לבצק עם שוקולד
השני בצק ריק
והשלישי פוקאצות
 
הכנתי צוהרים לי וערב לאיש שלי
 
עוף בתנור עם בירה ותפוחי אדמה מעדן!!
 
סידרתי את הבית
סוף סוף התעסקתי בכביסות כולל קיפול והכנסתה לארון
ו-סיימתי סוודר לאופירוש עוד מעט אחבר אותו
 
זהו
 
כיף לי בבית, ואין לי בעיה להיות כל יום.
 
 
 
הולכת להתלקח ולקרוא
ביי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת