00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

רצועות עוף בשומשום

בשר:
לבקש מהקצב את החלק בשניצל החתיכות הקטנות מהצד השני שלו. למאמא עוף יש קופסאות ירוקות מיוחדות רק עם החלק הזה. זה החלק שמשתמשים בו הכי הרבה במטבח האסייתי.
 
תבלינים נחוצים והכרחיים בכל מטבח:
חוויג למרק
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
כורכום
ציר מרק עוף
סויה של תבלון (לא הסויה הסינית או אם יש לכם יכולת כלכלית סויה אמיתית שקונים בחנויות של המזרח הרחוק)
חומץ שוב מהמזרח הרחוק
שמן שומשום
אטריות אורז והרבה
 
 
חומרים:
עוף כנכתב למעלה בכמות שבא לכם
2 פלפלים ירוקים בהירים חתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
5 גזרים חתוכים לגלגלים דקים
כוס אפונה ירוקה קפואה
כוס אפונה סינית רחבה - יש היום כמעט בכל מרכול
קופסא של נבטים
 
למשרה:
4 כפות סויה אמיתית
4 כפות חומץ אמיתי
3 כפות סוכר חום
מל"פ
4 כפות מים רותחים
1 כף חוויג גדושה
 
200 גרם שומשום בהיר.
 
 
רוטב:
במאג גדול להכין 5 כפות סויה, חצי כוס מים, 2 כפות חומץ, 1 כף חווייג, מל"פ, מרק עוף.
 
אופן הכנה:
לטגן את כל הירקות ב-2 כפות שמן.
 
 
להוסיף את חתיכות העוף. לאחר שהיו במשרה במשך שעה.
 
לצפות היטב את החתיכות בשומשום.
 
להוסיף לסיר.
 
להכין רוטב. לשפוך אותו לסיר רק כשאתם רואים שהירקות מתחילים להדבק לסיר והבשר כולו קיבל צבע לבן.
 
להמשיך לבשל עם הרוטב עד שמעט מצטמצם ולסגור.
 
בתאבון !
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת